Gazilerden 'Afrin' mesajı: ''Tek bacağımla gitmeye hazırım''

Gazilerden 'Afrin' mesajı: ''Tek bacağımla gitmeye hazırım''

Türkiye Muharip Gaziler Edirne Şubesi üyesi Kıbrıs Gazisi Aladdin Ak, "Ben bir ayağımı orada bıraktım. Sağ ayağım yok. Bugün aynı şeyler olsa biz hazırız. Afrin’deki operasyonlara, gaziler olarak bütün Türk milleti olarak destekliyoruz" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Edirne Şubesi üyesi gaziler, dernek binasında düzenledikleri basın toplantısında, bugün 4’üncü gününe giren ‘Zeytin Dalı’ operasyonuyla ilgili mesaj verirken, KKTC’de yayınlanan ‘Afrika’ gazetesinin haberini de kınadı.

''HADDİNİ BİLMEZ PAYLAŞIMLARINI KINIYORUZ''

Türkiye Muharip Gaziler Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Demir, "Kuzey Kıbrıs’ta yayın yapan Afrika isimli bir gazete şu an yapılmakta olan operasyonumuzu işgal olarak nitelemektedir. Bizler Edirne Muharip Gaziler Derneği olarak Kıbrıs’ta yayınlanan gazeteyi haddini bilmez paylaşımlarını kınıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin savcılarını derhal böyle bir yayın yapan gazetenin hakkında suç duyurusunda bulunmasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"2 GECEDİR UYUYAMIYORUZ''

4 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı sırasında mayının patlaması sonucu sağ bacağını kaybeden 65 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Aladdin Ak, "Şu anda görev verilsin, bütün arkadaşlarımızla birlikte hazırız yani. Biz 2 geceden beri uyuyamıyoruz. Kıbrıs’ta gazetede çıkan haberi de kınıyoruz" dedi.

EDİRNE/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN