Gazişehir Gaziantep Kana Biyik'i transfer etti

Gazişehir Gaziantep Kana Biyik'i transfer etti

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlardan Gazişehir Gaziantep, Kayserispor’dan Kana Biyik’i 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Gazişehir Gaziantep yeni sezona yönelik transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlı ekip son 3 sezondur Kayserispor forması giyen deneyimli stoper Kana Biyik’i renklerine bağlayarak 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde sağ bek mevkisine Polonyalı Olkowski’yi, sol bek mevkisine Brezilyalı Morais’i ve forvete de Muğdat Çelik’i transfer eden Gaziantep ekibi stoper mevkisine de Kana Biyik’i transfer etti.

Marius Sumudica’nın ısrarla istediği oyuncuların başında gelen Kana Biyik son üç sezondur Kayserispor forması giyiyordu. 2016-2017 sezonunun başında Fransız ekibi Toulouse’dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığından Kayserispor’a transfer olan Kana Biyik, sarı-kırmızılı forma altında 92 maça çıkarken, bu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

GAZİANTEP/İHA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN