Gazprom Türkiye'nin gaz sevkiyatını artırın talebini kabul etti | Son dakika haberleri

Gazprom Türkiye'nin gaz sevkiyatını artırın talebini kabul etti | Son dakika haberleri

Rus şirket Gazprom, Türkiye'nin doğalgaz gaz sevkiyatını 9.3 oranında artırın talebini kabul ettiklerini açıkladı.

Türkiye'nin Rus enerji şirketi Gazprom'dan doğalgaz gaz sevkiyatını 9.3 oranında artırmasını istediği, şirketin de bu talebi kabul ettiği belirtildi

Gazprom'dan yapılan açıklamada, "Türkiye doğalgaz sevkiyatının 9.3 oranında artırılarak günde 82.1 milyon metreküp olarak gerçekleştirilmesini istedi. Gazprom da, daha önce benzer durumlarda olduğu gibi, bu talebi kabul edip Türkiye'ye ek gaz sevkiyatı yapacak" denildi.

Sputnik'in haberine göre daha önce İran'dan Türkiye'ye giden doğalgaz boru hattında bir patlama gerçekleştiği, bu nedenle bu hat üzerinden sevkiyatın durduğu açıklanmıştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN