Gazprom'un Türkiye'ye sevkiyatı yüzde 23.4 arttı

Gazprom'un Türkiye'ye sevkiyatı yüzde 23.4 arttı

Gazprom, 1-15 Haziran tarihleri arasında Türkiye'ye yaptığı doğalgaz sevkiyatını yüzde 23.4 oranında artırdı.

Gazprom'dan yapılan açıklamada, 1-15 Haziran 2017 tarihleri arasında Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatının geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 23.4 arttığı belirtildi.

Gazprom'un aynı dönem zarfında Macaristan'a sevkiyatı yüzde 31.9, Sırbistan'a sevkiyatı yüzde 45.5, Bulgaristan'a sevkiyatı yüzde 13.7 ve Yunanistan'a sevkiyatı yüzde 11.6 oranında artırdığı ifade edildi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN