Gazze'de Ramazan başlamadan bitti...

Gazze'de Ramazan başlamadan bitti...

Gazze’yi kan gölüne çeviren İsrail, Ramazan için yapılan hazırlığa bile tahammül edemedi. Savaş uçakları, hilal şeklindeki ışıklandırmayı 'nefret' bombalarıyla yerle bir etti.

Gazze'ye insanlık dışı ablukasını sürdüren İsrail, her yıl olduğu gibi Ramazan ayında operasyon başlattı. İki gün süren hava saldırılarında 12 kişi şehit oldu 105 sivil de yaralandı. Aanadolu Ajansı ile Yardımeli Derneği'nin bulunduğu binaları da vuran İsrail, Müslümanların kutsalını da hiçe saydı. İsrail savaş uçakları Ramazan için yapılan ışıklandırmayı da bambaladı. 

19-05/06/3.png

Gazze'de Ramazan ayı için yapılan hilal şeklindeki ışıklandıma saldırıda harabeye döndü. Sosyal medyadan "Gazze'de Ramazan başlamadan bitti" mesajıyla nefret saldırısına tepki yağdı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN