Gelecek Partili Sema Silkin’den yayın durdurmaya ‘Müge Anlı’lı tepki

Gelecek Partili Sema Silkin’den yayın durdurmaya ‘Müge Anlı’lı tepki

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin, Habertürk'e verilen 5 kez yayın durdurma cezasına “RTÜK, Müge Anlı’ya da ‘seçkin’ konukları sebebiyle plaket versin” ifadeleriyle tepki gösterdi.

RTÜK tarafından Habertürk’e verilen 5 kez program durdurma ve en üst sınırdan idari para cezası müeyyidesi uygulanmasına karar verilmesine birçok sivil toplum kuruluşu ve gazetecinin yanı sıra siyasi partilerden de tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin, RTÜK’ün Habertürk’e verdiği cezaya kişisel Twitter hesabından tepki göstererek ‘Müge Anlı’ göndermesinde bulundu. 

Silkin, yaptığı yorumda “Ödül ve Ceza verilecekler listesi elinde olan bu güzide kurumumuz bence Müge Anlı’ya da “seçkin” konukları sebebiyle plaket versin” ifadelerini kullandı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN