Gelecek Partisi, Özdağ’ın evinin önünde basın açıklaması yapacak

Gelecek Partisi, Özdağ’ın evinin önünde basın açıklaması yapacak

Gelecek Partisi, yaşananların ardından Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

Gelecek Partisi yarın saat 15:30’da İl Başkanlarının da katılımı ile Selçuk Özdağ’ın evinin önünde basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

NE YAŞANDI?  

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak’ta silahlı ve sopalı saldırıya uğradı. Siyaset dünyasından pek çok isim menfur saldırıyı kınarken liderler bazında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kınama açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın da tepkiler sonrası yaptığı açıklamada gerilimi artıran ifadeler kullandı.  

Gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi’ne yaptığı geçmiş olsun ziyaretinde “Her şeyi yapabilirler. İktidardan gitmemek için göze alamayacakları hiçbir şey yoktur” uyarısında bulundu.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN