Gelecek Partisi'nden YEP tepkisi: Bakan Albayrak yalanı kurumsallaştırdı

Gelecek Partisi'nden YEP tepkisi: Bakan Albayrak yalanı kurumsallaştırdı

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, YEP üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ı sert sözlerle eleştirdi: Yüzü asla kızarmadan devlet yönetiminde 'yalan'ın nasıl kurumsallaştığını pişkin pişkin anlatıyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, Twitter hesabı üzerinden 'Yeni Ekonomi Program'ı açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berak Albayrak'ı sert sözlerle eleştirdi.

"YALANI PİŞKİN PİŞKİN ANLATIYOR"

Temurci, Bakan Albayrak'ın açıkladığı ekonomi programı için şunları kaydetti: "Dolar 7.85’i bulmuş, milletin her gördüğünde krizi hatırladığı (baş) bakan bütün kanallarda konuşuyor. Hayır! Başarısız oldum, affımı istiyorum, milletimden özür diliyorum demiyor. Yüzü asla kızarmadan devlet yönetiminde 'yalan’ın nasıl kurumsallaştığını pişkin pişkin anlatıyor. Dünyadan pozitif ayrıştık diyor. İnanmayacaksınız, yeni dengelenme diyor, yeni normal diyor, hatta stratejik reformlar yapacakmış."

"TÜRKİYE'NİN YENİ BİR MALİYE BAKANI'NA İHTİYAÇ VAR"

Albayrak'ın paylaştığı verilerin doğru olmadığını belirten Temurci şöyle devam etti: "Hızını alamayarak Kovid-19’la mücadelede 494 milyar TL’lik paket açıkladıklarını söylüyor. Sıkı durun enflasyonu düşürdük, 2021’de yüzde 5.5 büyüyeceğiz diyor. Herkes biliyor Türkiye ekonomisini batırdığını, açıkladığı hiçbir rakamın doğru olmadığını...

Herkes biliyor, sen ve seni orada tutanlar gitmeden bu ülkede hiçbir şeyin daha iyi olmayacağını. Ve herkes biliyor, ülkede artık bizim vazifemizin sadece 3Y ile değil, yalanlarınızla da mücadele olduğunu... Bu ülkenin yeni bir ekonomi programına değil, hukuka ve demokrasiye bağlı yeni bir iktidara ve yeni bir hazine ve maliye bakanına acil ihtiyacı var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN