Genç kadının estetik kabusu

Genç kadının estetik kabusu

İstanbul'da, özel bir hastanede hem burun hem de göğüs estetiği yaptıran genç kadının hayatı kabusa döndü. Burnunda ve göğüslerinde kalıcı şekil bozukluğu oluşan talihsiz kadın psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek, mağduriyetinin giderilmesi için şikayetçi olacak.

İstanbul’da 2018 yılında özel bir hastanede burun ve göğüs estetiği ameliyatı olan Samyeli Ünsal,  burnundaki şişkinliğin geçmemesi ve göğsünde yaşanan sıkıntılarından dolayı mağdur olduğunu iddia ederek psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Genç kadın hukuk mücadelesi vermeye hazırlanıyor.

''BUNUNLA MUTLU OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER''

Samyeli Ünsal iddiasına göre, operasyonun ardından şikayetleri artınca doktoruyla irtibata geçti. Hastanenin hatayı kabul etmesi üzerine 2019 yılında tekrar burun estetiği ameliyatı oldu. Ancak ameliyatın ardından iki yıl geçmesine rağmen Ünsal'ın şikayetleri devam etti. Psikolojisi bozulan genç kadın, mağduriyetinin giderilmesi için hastaneden şikayetçi olmaya hazırlanıyor. Samyeli Ünsal, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“2018 yılında özel bir hastanede burun ve göğüs ameliyatımı aynı anda oldum. Burun ameliyatım sıkıntılı olduğu için bir daha yapıldı ikisi de maalesef ki çok kötü oldu. Ameliyatta iki sene geçmesine rağmen göğsümde simetri problemi içerisindeki silikondan katlama oldu. Doktorumla görüştüm ’ben o hastaneden ayrıldım sana yardımcı olamayacağım’ dedi. Hastaneyle zoraki bir şekilde görüştükten sonra bununla mutlu olmam gerektiğini söylediler. Benimle birlikte sorun yaşayan insanların sesi olmak istiyorum. Ben merdiven altı bir yerde ameliyat yaptırmadım özel hastanenin kurum ve doktorlarına güvendim ve olumlu sonuç almadım".

''PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU''

Geçirdiği ameliyatlar nedeniyle sağlık problemleri yaşadığını vurgulayan genç kadın, "Burnumun üstü çok kalın bir şekilde kaldı uyurken ağzım açık bir şekilde uyuyorum. Bu da benim için bir sıkıntı" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"İki senelik ameliyatın ardından göğüslerim sarktı, bana küçük bir protez konmuş elimle dokunduğum anda göğsümde sarkma, içerde katlanma var; simetrisi çok kötü ve ben giyindiğim anda kendime aynada bakmak istemiyorum. Bununla alakalı psikolojim çok bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum. Hukuki boyuta taşımak istedim. Hastane benden zaman istedi, bu zaman içinde beni hep oyaladılar, yardımcı olmadıkları için hem suç duyurusunda bulunacağım, hem doktorum hem de hastaneyle alakalı yasal haklarımı her yönden arayacağım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN