Genelkurmay, Fırat Kalkanı Harekatı’na ilişkin yeni görüntüler paylaştı

Genelkurmay, Fırat Kalkanı Harekatı’na ilişkin yeni görüntüler paylaştı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin 20 Kasım 2016 tarihinde Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında düzenlemiş olduğu operasyonun görüntüleri paylaşıldı.

Genel Kurmay Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "20 Kasım 2016 tarihinde Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, 12.25-13.04 saatleri arasında Suriye’nin El Bab kuzeyi, kuzeydoğusu ve batısındaki bölgeler ile Kabbasin ve Suflaniyah bölgelerindeki hedeflere, 16:30-17:38 saatleri arasında yine El-Bab bölgesinde 6 hedefe olmak üzere toplamda 17 DEAŞ hedefine 16 bomba atılmış ve hedefler tam isabetle imha edilmişlerdir. 2 ayrı hedef olarak değerlendirilen 2 ev tek bir bomba ile imha edilmiştir. Bu da Hava Kuvvetlerimizin büyük bir başarısı olarak kayıtlara geçmiştir. PYD/PKK bölgesine (Yılanlı ve Kurtviran) düzenlenen hava harekatlarında 4 hedefe 4 bomba atılarak hedefler tam isabetle vurularak imha edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN