Gigi Hadid Donald Trump'ın eşinden özür diledi

Gigi Hadid Donald Trump'ın eşinden özür diledi

ABD'nin yeni Başkan Donald Trump'ın eşi Melanie Trump'ı taklit ederek alay eden ünlü model Gigi Hadid, eleştirilerin ardından özür mektubu yayınladı.

Önceki gün Amerikan Müzik Ödülleri'nde sunuculuk yapan Gigi Hadid, ABD başkanı seçilen Donald Trump'ın eşi Melanie Trump'ın taklidini yaptı.

Slovenya doğumlu Trump gibi Doğu Avrupalı aksanıyla İngilizce konuşan Hadid, sosyal medyada 'ırkçılık' yaptığı iddiasıyla eleştiri yağmuruna tutuldu.  

Eleştirilerin ardından instagram hesabından özür mektubu yayınlayan Hadid, "Kırdığım herkesten özür dilerim" dedikten sonra mektubunu ülkesi için en iyisini dileyerek bitirdi.  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN