Giresun’da emniyet müdürü FETÖ’den tutuklandı

Giresun’da emniyet müdürü FETÖ’den tutuklandı

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince aralarında bir emniyet müdürünün de bulunduğu 3 kişi FETÖ'den tutuklandı.

Giresun’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün haberleşme sistemi ’ByLock’u kullandıkları tespit edilen aralarında bir emniyet müdürünün de bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince ’ByLock’ kullandıkları tespit edilen aralarında bir emniyet müdürünün de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, sorgularının ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

GİRESUN/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN