Giresun'da gol sesi çıkmadı

Giresun'da gol sesi çıkmadı

Giresunspor, PTT 1. Lig'in 27. haftasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda her iki taraftan da gol sesi çıkmayınca maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı ve her iki tarafta 1 puanla sahadan ayrıldı.

PTT 1. Lig'in 27. haftasında Giresunspor taraftarı önünde Adanaspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda taraflar 0-0'lık sonuçla sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Giresunspor puanını 35'e yükseltirken, Adanaspor puanını 32 yapmayı başardı.

Giresunspor bu beraberlikle sahasındaki yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Adanaspor ise 3 maç aranın ardından deplasmanda puan aldı.

28. haftada Adanaspor sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Giresunspor ise Anlatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

AJANSLAR

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN