Giresun'daki felaketini anlatan en inanılmaz kare! Sadece minaresi kaldı

Giresun'daki felaketini anlatan en inanılmaz kare! Sadece minaresi kaldı

Giresun'da 22 Ağustos'ta meydana gelen, 8 kişinin ölümüne neden olan ve pek çok ilçede büyük hasara yol açan sel felaketinin ardından çekilen fotoğraf, felaketin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Dere kenarına yapılan bir caminin selden yıkıldığı ve geriye sadece minaresinin kaldığı objektiflere yansıdı.

Giresun'da geçtiğimiz hafta sonu etkili yağışlar sonrası sel felaketi yaşanırken, selden en fazla hasarı Dereli, Yağlıdere, Doğankent, Güce ve Espiye ilçeleri gördü.

Sel bölgesinden objektiflere bir çok acı kare yansırken, belki de seli en iyi anlatan kare Espiye İlçesi Soğukpınar beldesinde objektiflere yansıdı.

SADECE MİNARESİ KALDI

Dere kenarına yapılan bir caminin selden yıkıldığı ve geriye sadece minaresinin kaldığı gözlendi.

Giresun'da meydana gelen sel felaketinde 3'ü jandarma personeli olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetti. Şu anda 2'si jandarma personeli olmak üzere 7 vatandaşı arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN