Gomis açıkladı: Galatasaray'la anlaştım

Gomis açıkladı: Galatasaray'la anlaştım

Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Gomis, kulübüne başvurup "G.Saray'la anlaştım. Siz de anlaşın, gideyim" açıklamasını yaptı.

Cimbom'un transfer için uğraş verdiği Gomis, Galler kulübüne başvurup "Galatasaray'la anlaştım. Siz de anlaşın, gideyim" dedi. Kapıyı 6 milyon Euro'dan açan Swansea'nin fiyat kırması bekleniyor.

İKNA ETMEK İÇİN DEVREYE GİRDİ

Galatasaray'ın bir süredir kadroya katmaya çalıştığı Bafetimbi Gomis, bonservis pazarlığını uzatan Swansea'yı ikna etmek için devreye girdi.

Galler kulübüne çağrıda bulunan Fransız yıldızın, "Galatasaray'dan iyi bir teklif aldım. Bunu değerlendirmek istiyorum. Ben anlaştım, siz de anlaşın gideyim" dediği öğrenildi.

3 MİLYONA EVET DİYECEK

Sarı-Kırmızılı kulübün 2+1 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 3 milyon Euro'luk garanti ücret önerisini kabul eden Gomis, geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giydiği Marsilya kulübünden gelen teklifi geri çevirmişti. Swansea'yi ikna etmek için harekete geçen Gomis'in son hamlesinin, pazarlık için kapıyı 6 milyon Euro'dan açan Premier Lig ekibinin inadını kırması bekleniyor. Premier Lig kulübünün bir yıl sözleşmesi kalan Gomis için 3-4 milyon Euro'luk bir rakama "Evet" diyebileceği, pazarlıkların en kısa sürede sonuçlandırılmasının beklendiği bidirildi.


 
 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN