Google Fotoğraflar uygulaması Android ve iOS’e geldi

Google Fotoğraflar uygulaması Android ve iOS’e geldi

Google, yeni uygulaması Google Fotoğraflar’ı iOS ve Android uygulama mağazalarında indirilmeye sundu. Yeni uygulama gelişmiş özellikler ve biz dizi yenilik sunuyor.

Teknoloji şirketi Google, yeni uygulaması Google Fotoğraflar’ı (Google PhotosiOS ve Android uygulama mağazalarında indirilmeye sundu. Yeni uygulama, mobil platformlar için gelişmiş bir galeri yapısı sunarken fotoğraf ve videoları, kullanıcı için önemli olan nesne ve yerlere göre arama yapılabilecek şekilde düzenliyor. Bu özellik, özellikle Android kullanıcıları tarafından kendi işletim sistemleri için önemli bir eksiklik olarak nitelendiriliyordu...

Görsel arama konusunda önemli yenilikler içeren Google Fotoğraflar, bir açıklama olmasa bile 'İzmir' ya da 'giysi' yazıp arama yapılarak ilgili multimedyaların bulunmasını sağlıyor.

Otomatik yedekleme imkanını da buluta taşıyan uygulama, 15 GB depolama alanını ücretsiz olarak sunuyor, bu sayede fotoğraflara sadece akıllı telefon değil, herhangi bir cihazdan erişim mümkün oluyor. Sosyal paylaşım özellikleri de dikkat çekiyor...

15-05/29/img_1019.jpg

Son dönemin fotoğraf düzenleme uygulamalarının sunduğu bir dizi işlemi de barındıran Google Fotoğraflar; fotoğrafa filtre uygulamak, video için kolaj ve animasyon oluşturmanın da aralarında yer aldığı ilginç özelliklere sahip. 53 MB dosya boyutu ile Google Play ve App Store’da indirilmeye hazır durumda. iOS için 8.1 sürümü ve üstü gerekli. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN