Görüntüler Afrin'den! TSK, PYD hedeflerini imha etti

Görüntüler Afrin'den! TSK, PYD hedeflerini imha etti

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda çok maksatlı ve çok namlulu roketatar sistemiyle PYD hedeflerini vurdu.

TSK'nın Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı 3. gününde devam ediyor. Çok maksatlı ve çok namlulu roketatar sistemi (ÇNRA) ile dün PYD hedefleri vuruldu.  

TSK PYD HEDEFLERİNİ VURDU

SURİYE SINIRINDA PYD'LİLERİN TACİZ ATIŞLARI

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Suriye'de PYD kontrolündeki Rasulayn'den Türkiye tarafına 2 saat arayla açılan taciz ateşine sert yanıt verildiğini belirterek, "İnşallah bu itler paçavralarıyla beraber hak ettikleri çukurların içine gömülecekler" dedi.

18-01/22/69395_2330693.jpg

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sabah saatlerinde PYD kontrolündeki Rasulayn'dan taciz ateşi açılmış ve bir asker hafif şekilde yaralanmıştı. Taciz ateşine anında karşılık verilirken, olaydan iki saat sonra PYD'li teröristler tarafından yeniden taciz ateşi açılmıştı. Açılan ateşe bu kez sınırda konuşlu askerler ve özel harekat timleri tarafından sert yanıt verilmişti.

18-01/22/21661_2330695.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN