Göztepe'nin efsane futbolcusu hayatını kaybetti

Göztepe'nin efsane futbolcusu hayatını kaybetti

Göztepe'nin efsane isimlerinden ve A Milli Takım'da uzun yıllar forma giyen Nevzat Güzelırmak 78 yaşında hayatını kaybetti.

Göztepe Kulübünden Güzelırmak'ın vefatıyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere verildi:

"Türk futbolunun ve kulübümüzün değerli ismi, efsane futbolcumuz Nevzat Güzelırmak'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni bilgileri netleşince camiamızla paylaşılacaktır. Türk futbolunun ve camiamızın başı sağ olsun."

"İNGİLİZ" LAKABIYLA ANILIYORDU

Futbol hayatı boyunca Göztepe forması giyen Nevzat Güzelırmak, Göztepe'nin Fuar Şehirleri Kupası'nda yarı final oynayan kadrosunda da yer alırken, 18 kez de A Milli Takım forması giymişti. Futbol oynadığı dönemlerde oyun stili sebebiyle 'İngiliz' lakabını alan Nevzat Güzelırmak, teknik direktörlük kariyerinde ise Göztepe, Antalyaspor, Boluspor, Denizlispor, Afyonspor, Konyaspor, Bursaspor, Altay, Karşıyaka, Sarıyer, Aydınspor, Adana Demirspor ve Kuşadasıspor'da görev aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN