GS TV'ye büyük tepki var

GS TV'ye büyük tepki var

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin resmi televizyonlarının, efsane kaleci Turgay Şeren'in vefatını duyuruş biçimleri büyük yankı yarattı.

Türk futbolunun efsane isimlerinden Turgay Şeren'in vefatının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe'nin televizyonlarında ekrana gelen görüntüler büyük tartışma yarattı.

Fenerbahçe TV, vefat haberini 'Son Dakika' olarak duyurdu.

16-07/07/577e2ab267b0a93838847d3f

ALTYAZI OLARAK VERDİLER

Galatasaray TV ise, normal bir alt yazı olarak verdi. İşte bu görüntü sarı kırmızılı taraftarlarda büyük tepki yarattı.

TWitter'daki Galatasaray taraftar gruplarından 'Ali Sami Yen Sokak' adresinden atılan tweette, iki televizyonun aynı anda çekilen görüntülerini yan yana konuldu ve "Turgay Şeren'in vefat haberini GS TV alt yazı, FB TV'de son dakika olarak ekrana yansıyor. Yazıklar olsun GSTV' diye yazıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN