Guardiola'dan Messi itirafı: O olmasaydı 2. Lig'de olurdum

Guardiola'dan Messi itirafı: O olmasaydı 2. Lig'de olurdum

Newcastle United galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Pep Guardiola Şampiyonlar Ligi'yle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Guardiola bir gazetecinin Manchester City Şampiyonlar Ligi'nin favorisi mi? sorusuna soruyla karşılık verdi.

Gazeteciye 'Messi hangi takımda oynuyor?' diyen Guardiola 'Barcelona' yanıtını aldı. Katalan Teknik Direktör bunun üzerine 'O zaman favori onlar (Barcelona)' dedi. Guardiola, Messi ben Barcelona'dayken oynamasaydı şu anda İspanya ikinci liginde teknik direktörlük yapıyor olurdum.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN