Gülerce: Kozmik FETÖ'cüler tarafından kaçırılmış olabilir

Gülerce: Kozmik FETÖ'cüler tarafından kaçırılmış olabilir

Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Gülerce’den Adil Öksüz ilgili çok konuşulacak sözler...

Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Gülerce, Adil Öksüz ile ilgili olarak, “Bu işin içinde olan kozmik FETÖ'cüler tarafından kaçırılmış olabilir” dedi.

Gülerce, TBMM 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu’na bilgi verdi. Gülerce, Adil Öksüz ile ilgili olarak, “Bu işin içinde olan kozmik FETÖ'cüler tarafından kaçırılmış olabilir” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN