1 milyon TL'lik vurgun! 'Çok güvenmiştim, en son aklımıza gelecek kişiydi'

Hatay'da çalıştığı kuyumcudan yaklaşık 1 milyon TL’lik vurgun yapan çalışan yakayı ele verdi. Şüpheli şahsın masanın üzerinde duran parayı alarak, cep telefonuyla birlikte cebine koyduğu anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Kuyumcu Ufuk Aydın, “Bu elemanımız en son aklımıza gelecek elemanımızdı çünkü kendisine çok güvenmiştim, benden sonra yetkili insandı” dedi.

Olay Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bulunan bir kuyumcuda yaşandı. İddiaya göre, dükkan sahibi Ufuk Aydın, yaklaşık 7 aydır kasada eksik çıkması üzerine personeline fark ettirmeden iş yerindeki kamera sayısını arttırdı. Hırsızın H.G. olduğunu gören Aydın, H.G.'nin 7 aydır yanında çalıştığını, kendisinden sonra en etkili ismin olduğunu belirterek, kendisini 1 milyon TL zarara uğrattığını ifade etti.

9352599.jpg

KAMERAYA YANSIDI

İhbar üzerine iş yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Öte yandan, şüpheli şahsın masanın üzerinde duran parayı alarak, cep telefonuyla birlikte cebine koyduğu anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

sssss.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN