17 yaşındaki genç Babacan'a böyle isyan etti: Gerçekten bıktık, bu ülkede yaşamak stresli

17 yaşındaki genç Babacan'a böyle isyan etti: Gerçekten bıktık, bu ülkede yaşamak stresli

Balıkesir'de DEVA Partisi lideri Babacan ile karşılaşan 17 yaşındaki gencin sözleri, Türkiye fotoğrafına da ışık tuttu. Anne ile babasının emekçi olduğunu söyleyen genç, geleceğinden kaygı duyduğunu belirterek isyan etti: Bir gün sınavı değiştiriyorlar, bir gün sistemi değiştiriyorlar bıktık artık. Babam boya işi yapıyor, beni okutmaya çalışıyor. Babamın emeklerinin çöpe gitmesini istemiyorum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Babacan'ın yanına gelen 17 yaşındaki lise öğrencisi bir genç, Türkiye'de yaşamanın çok stresli olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"17 yaşındayım. Bu ülkede yaşıyorum ama yemin ederim ki, bu ülkede yaşamak stresli. Öğrenciyim ama yemin ediyorum ki, geleceğimden şüphe duyuyorum.

"BU AK PARTİ'DEN BIKTIK"

Gelecek sene üniversite sınavına gireceğim. Siyaset bilimi bölümünü istiyorum. Bize güzel bir gelecek vaat edin. Bu AK Parti'den bıktık, Sayın Başkanım. Yemin ederim elim ayağım titriyor şu an.

Bir gün sınavı değiştiriyorlar, bir gün sistemi değiştiriyorlar bıktık artık. Babam, annem emekçi insanlar. Babam boya işi yapıyor. Beni okutmaya çalışıyor. Babamın emeklerinin çöpe gitmesini istemiyorum."

"BU ÜLKENİN DÜZELMESİNİN YOLU..."

Gencin isyanını dinleyen Babacan, şöyle karşılık verdi: Bu ülkenin düzelmesinin yolu yönetenlerin dürüst ve ehil olmasından geçiyor. Fırsat eşitliği ve hak edenin hak ettiğini alması gerekiyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN