2019 başvuru süreci Ziraat Bankası kredi hesaplama işlemi | Kredi kartı borcu yapılandırma detayları

2019 başvuru süreci Ziraat Bankası kredi hesaplama işlemi | Kredi kartı borcu yapılandırma detayları

Kredi kartı borçlarına yapılandırması ve Ziraat Bankası ile ilgili merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz. 2019 başvuru süreci Ziraat Bankası kredi hesaplama işlemi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Erdoğan bu gün yaptığı açıklamada kredi kartı borcu olanların Ziraat Bankası kredisi ile tek çatı altında toplanacağını açıkladı. Bu açıklamadan sonra vatandaşlar Kredi kartı nasıl kapatılacak? sorusunun yanıtını araştırıyor. Ziraat Bankası kredi hesaplama başvuru işlemleri ve Kredi kartı borcu yapılandırması hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Haberimizde "Kredi kartı borçlarına yapılandırması ve 2019 başvuru süreci Ziraat Bankası kredi hesaplama" hakkında merak edilen detayları bulabilirsiniz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen açıklamadan sonra kredi kartı borcu olanlar borçlarından nasıl kurtulacaklarını araştırmaya başladı.  İşte Ziraat Bankası kredi hesaplama işlemi ve Kredi kartı borcu yapılandırma detayları ile ilgili ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kredi kartı borcunu ödeyemeyenler Ziraat Bankası'ndan kredi kullanarak borçlarını kapatabilecek" dedi. 

ZİRAAT BANKASI BORÇ YAPILANDIRMASI FAİZ ORANINI AÇIKLADI

Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödeyemeyenler için 24 aya kadar aylık yüzde 1,10, 60 aya kadar yüzde 1,20 faiz oranıyla kredi verecek.

ZİAAT BANKASI KREDİ HESAPLAMA İÇİN TIKLAYIN 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda güzel haberi verdi.

"Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımıza mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilmeleri için imkan sağlıyoruz. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Vatandaşımız hangi bankaya kredi kartı borcu olursa olsun Ziraat Bankasından alacağı kredi ile borcunu kapatacak. Sonra ister 24 ay ister 60 ay vade ile aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek. Hazine destekli esnaf kredileri bakiyesi 2018'de 31,1 milyar liraya yükseldi. Esnafa destek 202 kat arttı.''

19-01/08/2019-basvuru-sureci-ziraat-bankasi-kredi-hesaplama-islemi-kredi-karti-borcu-yapilandirma-detaylari.jpg

TESK'TEN "KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRMASI"NA DESTEK 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması, piyasaların canlanmasıyla birlikte esnafa rahat nefes aldıracak." açıklamalarında bulundu.
TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması, piyasaların canlanmasıyla birlikte esnafa rahat nefes aldıracak." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan, kredi kartı borçlarının yapılandırılmasına ilişkin çalışmayı değerlendirdi. 

Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşların bunları daha kolay ödemelerine imkan sağlayacak düzenlemenin, başta kredi kartı sahipleri olmak üzere esnaf ve sanatkarları rahatlatacak bir adım olduğunu belirten Palandöken, uygulamanın piyasaları da canlandıracağını vurguladı. 

Palandöken, "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması oldukça sevindirici. Kredi kartı borçlarının yapılandırılması, piyasaların canlanmasıyla birlikte esnafa rahat nefes aldıracak. Halk Bankası tarafından 350 bin kişiye verilecek 22 milyar liralık kredi de zor durumdaki esnafı ve sanatkarımızı rahatlatacak." değerlendirmesinde bulundu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN