27 ilde FETÖ operasyonu: 71 şüpheli yakalandı

27 ilde FETÖ operasyonu: 71 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya, İstanbul merkezli 27 ilde düzenlenen operasyonlarda, aktif kamu görevlisi ve özel sektör çalışanı 71 şüphelinin FETÖ üyeliği gerekçesiyle yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 27 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda aktif kamu görevlisi ve özel sektör çalışanı 71 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

ali.jpg

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyonların İstanbul’un yanı sıra Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bolu, Çanakkale, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Manisa, Malatya, Muş, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Amasya, Aydın, Bursa, Mersin ve Zonguldak illerinde eş zamanlı olarak yürütüldüğü ifade edildi.

Yakalanan şüphelilerin FETÖ üyeliği ile örgüte ait şirketlerde çalıştıkları, örgütün gizli haberleşme yöntemlerini kullandıkları ve emniyet mahrem yapılanmasında sorumlu düzeyde görev aldıkları tespit edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN