30 Ağustos’ta Marmaray, Başkentray, İZBAN ve bazı raylı sistemler ücretsiz olacak

30 Ağustos’ta Marmaray, Başkentray, İZBAN ve bazı raylı sistemler ücretsiz olacak

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı 30 Ağustos 2026 Pazar günü ücretsiz hizmet verecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bazı raylı sistem hatlarında ulaşım ücretsiz olacak.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

5 HATTA ÜCRET ALINMAYACAK

Karara göre, 30 Ağustos Pazar günü Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı seferlerinden yararlanan yolculardan ücret alınmayacak.

Uygulama, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında gün boyunca geçerli olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN