5 gündür aranıyordu: Eve giren polisler gözlerine inanamadı!

5 gündür aranıyordu: Eve giren polisler gözlerine inanamadı!

Kendisinden 5 gündür haber alınamayan İsmail Özbek'in evine kapısı kırılarak girildi. Eve giren görevliler 63 yaşındaki adamın cesedini buzdolabının içinde battaniyeye sarılı olarak buldu.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi'nde tek başına yaşayan İsmail Özbek'ten uzun süre haber alamayan apartman sakinleri, kötü kokuların yükselmesinin ardından polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kapı kırılarak girilen daire ekipleri kötü kokunun geldiği yeri bulmak için her yeri didik aramaya başladı. Son olarak ise kapısı koli bandı ile kapatılan buzdolabına yönelen ekipler, dolabın kapağını açtığında gözlerine inanamadı.

aw332250-06.jpg

CESEDİ BUZDOLABINDA BATTANİYEYE SARILI OLARAK BULUNDU

Buzdolabındaki battaniyeye sarılı kişinin cesedi savcılık incelemesinden sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlk belirlemelere göre, 63 yaşındaki adamın eşinden ayrı olduğu, 2 çocuğu bulunduğu, oğlu ve kızının ise yurt dışında yaşadığı ileri sürüldü.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü sır ölüm olayın aydınlatılması için geniş çaplı araştırma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN