AK Partili başkan uyuşturucu görüntüleri ortaya çıkan oğlunu savundu: Sadece reisin adamı oldum

AK Partili başkan uyuşturucu görüntüleri ortaya çıkan oğlunu savundu: Sadece reisin adamı oldum

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, oğlu Mustafa Seccad Yıldırım’ın uyuşturucu kullanırken çekilen görüntülerinin siyasi rakipleri tarafından gündeme getirildiğini iddia etti. "Beni oğlumla mı vurmak istiyorsunuz? Oğlunuzla vurulursunuz" diyen Yıldırım, oğlunun tefecilerin tuzağına düşürüldüğünü iddia ederek, "6 yıldır il başkanıyım, sadece reisin adamı oldum. Birilerinin İl Başkanlığı hırsı var" dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, oğlu Mustafa Seccad Yıldırım’ın uyuşturucu kullanırken çekilen videosunun ortaya çıkmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Görüntülerin siyasi hesaplarla gündeme getirildiğini savunan Yıldırım, “Beni oğlumla mı vurmak istiyorsunuz? Oğlunuzla vurulursunuz” diyerek sert çıktı. Videoyu çeken kişinin oğlunun eski iş ortağı olduğunu söyleyen Yıldırım, oğlunun tefecilerin tuzağına düşürüldüğünü belirtti. Siyasi hırsların devreye girdiğini vurgulayan Yıldırım, “6 yıldır il başkanıyım, akçeli işim olmadı, kimsenin adamı olmadım. Sadece reisin adamı oldum” sözleriyle kendisini savundu.

"OĞLUNU KAFALAYALIM NE DE OLSA SİYASİ YÖNÜ VAR"

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; oğlunun tuzağa düşürüldüğünü iddia eden Yıldırım, şöyle konuştu:

“Oğlum geçmişteki ticari ilişkilerinden dolayı sıkıntıya girdi. 7-8 ay önce ticareti bitirdi, benim yardımımla hayatını devam ettiriyor. Galericilik adı altında iş yapan ahlâksızlar çocuğu öyle bir düşürmüşler ki, ne Allah tanıyorlar ne peygamber ne de kitap. 500 bin liralık arabayı 1 milyona vermişler, sonra aynı arabayı 500’e geri almışlar. O da bu hataya düşmüş. Karşıda gerçek alacaklı biri yok. Elazığ’a gelip bir görseniz, bunlar tam pisliğin merkezi olmuş. 'Oğlunu kafalayalım ne de olsa siyasi yönü var, öder.' Onlara ‘Vallahi de billahi de ödemem’ dedim.

"EMNİYET MÜDÜRÜ VE VALİ İLE SÜREKLİ BERABERİM"

Videoyu gördüm, onların hepsi bitti. Videoda 3 kişi daha var, onlardan biri de oğlumun ortağı. 1 yıl önce 4’ü beraberlerken ortağı video çekiyor, saklıyor. Emniyet müdürü ve vali ile sürekli beraberim. Oğlumun yanlışı varsa o yanlışın da üzerine gidilsin. Ben bu tefecileri emniyete bildirdim, topladılar sonra da imza karşılığı saldılar.

"SADECE REİSİN ADAMI OLDUM"

Beni oğlumla mı vurmak istiyorsunuz? Oğlunuzla vurulursunuz… Bunu siyaseten yapıyorlar, 6 yıldır il başkanıyım. Akçeli işim olmadı, kimsenin adamı olmadım. Sadece reisin adamı oldum. Belediye seçimi geçti, milletvekilliği seçimi geçti, birilerinin İl Başkanlığı hırsı var.

Kimseye prim vermedim. Siyaseten de Allah’a da hesap vereceğiz. Nedir bu hırs, kıskançlık, aşağı çekmek? Teşkilat Başkanı Elazığ’a geldiğinde de söyledim; ‘Biz’den Ben’e kaymalar var, enerjimizi boşa harcarsak duvara çarparız' dedim”

YORUMLAR (20)
20 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN