AK Partili vekilin pazar fiyatları paylaşımı sosyal medyayı salladı

AK Partili vekilin pazar fiyatları paylaşımı sosyal medyayı salladı

Dün katıldığı bir televizyon programında asgari ücretle ilgili olarak kullandığı “Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun” ifadeleri sosyal medyada tepki çeken AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, bu kez de eski pazar fiyatlarını paylaşmasıyla gündemde. Nergis, Twitter'da "Arkadaşım gönderdi. Fiyatlar makul" deyip pazar fiyatlarını paylaştı. Ancak fotoğrafların eski olduğu ortaya çıktı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis'in, katıldığı bir canlı yayında yeni belirlenecek asgari ücretle ilgili sözleri gündem olmuştu. Sunucunun "Bir vatandaşın geçinebilmesi için asgari ücretin ne kadar olması lazım?" sorusuna Nergis, "Bu konuda ben bir rakam söylemeyeceğim. Bilemiyorum. Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun" cevabını vermişti.

Dün yaşanan bu diyaloğun ardından Nergis'in 10 Kasım tarihinde yaptığı bir paylaşım da sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Hülya Atçı Nergis paylaşımında, “Ankara Demetevler pazarında sebze meyve fiyatlarını bir arkadaşım gönderdi. Fiyatlar makul” ifadelerini kullandı. Nergis paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

FOTOĞRAFLAR 2017 YILINA AİT

Hülya Atçı Nergis'in paylaştığı fotoğraflarda limonun kilosunun 2 lira, havucun kilosunun 3 lira, domatesin kilosu 2 lira ve cennet hurmasının fiyatının 6 lira olduğu görülüyor. Ancak paylaşımda yer alan meyve ve sebzelerin fiyatlarının son olarak 2017 yılında bu seviyelerde olduğu biliniyor.

fd15tbrwyam8eef.jpeg

fd15tbuxoaicief.jpegfd15tbpwqaijxeo.jpegfd15tbmweayepsd.jpeg

Ankara Hali'ndeki güncel fiyatlara bakıldığındaysa, fotoğraflardaki fiyatların bir bölümünün asgari hal çıkış fiyatlarını dahi karşılamadığı görülüyor.

hurma.jpglimon.jpghavuc.jpgdomat.jpg

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

AK Partili Nergis'in paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

Twitter kullanıcıları, AK Partili Nergis’in paylaşımının altına market fiyatlarından otomobil fiyatlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede ürünlerin geçmiş yıllara ait fiyatlarını paylaşarak ironik yorumlar yazdı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN