Aleyna Çakır’ın babası kızının mezarının açılmasını istiyor

Aleyna Çakır’ın babası kızının mezarının açılmasını istiyor

Aleyna Çakır ismiyle bilinen, Haziran 2020'de evinde ölü bulunan Sema Esen’in babası Mehmet Esen, otopsi raporlarının değiştirildiğini iddia ederek kızının mezarının açılmasını istedi.

Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020 tarihinde evinde ölü bulunmuştu. Sema Esen’in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen ve kendisine daha önceden de şiddet uyguladığı bilinen Ümitcan Uygun, olayın baş şüphelisi olarak tutuklanmış fakat yaklaşık 6 ay tutukluluğun ardından tahliye edilmişti.

Yalnızca Aleyna Çakır'ın değil, Esra Hankulu’nun şüpheli ölümünde de baş şüpheli olarak gösterilen tutuklu Ümitcan Uygun’un gerekli cezayı adalet önünde almasını isteyen Sema Esen’in babası Mehmet Esen, "Otopsi sonucunun değiştirildiğini düşünüyoruz. Esra Hankulu davası ile bizim davamızın birleşmesini talep ediyoruz. Ümitcan Uygun’un cezasını kat kat almasını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin adaletine güveniyoruz bizim ciğerimiz yandı Allah da onların ciğerini yaksın" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN