Ali Babacan'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Ali Babacan'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Genel Merkezi'ne gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 27 Mart’ta ev sahipliğini yapacağı buluşma öncesinde siyasi partilerin genel başkanlarına olan ziyaretlerine devam ediyor.

6 partiden biri olan DEVA Partisi, 27 Mart'ta diğer 5 partinin liderlerini ağırlayacak. Kritik toplantı öncesi liderlerle bir araya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın bugünkü durağı CHP Genel Merkezi oldu.

whatsapp-image-2022-03-23-at-12-48-13-1.jpeg

Beraberindeki heyetle birlikte CHP Genel Merkezi'ne gelen Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN