Almanya ziyaretini tamamlayan Erdoğan yurda döndü

Almanya ziyaretini tamamlayan Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştüğü Berlin ziyaretini tamamlamasının ardından İstanbul'a geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Almanya'nın başkenti Berlin'i ziyaret etti. Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüşen Erdoğan, daha sonra Şansölyelik Binası'nda Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi. Erdoğan, Almanya ziyaretini tamamlamasının ardından İstanbul'a döndü.

Özel uçak "TUR" ile Atatürk Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ile diğer yetkililer de yurda döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN