Ankara kulislerini hareketlendiren sürpriz buluşma

Ankara kulislerini hareketlendiren sürpriz buluşma

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, akşam yemeğinde bir araya geldi. 3’lü zirvenin Davutoğlu’nun, “Türkiye’nin altı partinin de içinde olduğu geniş tabanlı yeni bir ittifak oluşturmaya ihtiyacı var” açıklamasının ardından gelmesi dikkat çekti.

Üç liderin Ankara’da gerçekleşen sürpriz buluşması gündeme son dakika olarak düşerken, Ankara kulislerini de hareketlendirdi. Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz hafta da Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya gelmiş, ardından da İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmişti.

97d7e1ea-ca25-4419-9ea0-fc853fc63efb.jpg

"TÜRKİYE'NİN GENİŞ TABANLI BİR İTTİFAK OLUŞTURMAYA İHTİYACI VAR"

Geçtiğimiz günlerde KARAR TV'de Elif Çakır ve Taha Akyol'un konuğu olan Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Türkiye'nin geniş tabanlı bir ittifak oluşturmaya ihtiyacı olduğunu söylemişti. Davutoğlu, "Bunu sayın Kılıçdaroğlu da Akşener de biliyor. Böyle bir beklenti var. Her türlü iş birliğini yaparız" şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN