Antalya, Kepez ilçesinde meydana gelen trajik bir olayla sarsıldı. Kentte tanınan bir isim olan Antalya Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre, kendisine ait pastanede iki kişiyi silahla öldürdükten sonra intihar etti.
Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Yeni Mahalle 2428 Sokak'ta bulunan bir pastanede gerçekleşti. İddiaya göre, pastanede çalışan Elif Kılıç (32) ile kendisini ziyarete gelen arkadaşı Hasan Fırat (30) sohbet ederken, iş yeri sahibi olan Kerim Üre yanlarına geldi. Üre ile Hasan Fırat arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ
Tartışmanın alevlenmesiyle Kerim Üre, yanında taşıdığı silahı çekerek Elif Kılıç ve Hasan Fırat'a ateş etti. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan iki genç, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Hasan Fırat ve Elif Kılıç kurtarılamadı.

OLAY YERİNDEN UZAKLAŞIP CANINA KIYDI
Silahlı saldırının ardından olay yerinden kendi aracıyla uzaklaşan Kerim Üre, Habipler Mahallesi 5509 Sokak üzerinde aracını durdurarak aynı silahla intihar etti. Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatırken, çok sayıda boş kovan bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
