Antalya'da şüpheli olay! Gamze evinde ölü bulundu, 18 kedisi korumaya alındı

Antalya'da şüpheli olay! Gamze evinde ölü bulundu, 18 kedisi korumaya alındı

Antalya’nın Serik ilçesinde evinde rahatsızlanan Gamze Tüzin (40), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Evinde yalnız yaşadığı öğrenilen hayvansever kadının 18 kedisi, belediye ekiplerince koruma altına alınarak hayvan bakım evine götürüldü.

Şüpheli olay, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi’nde meydana geldi. Antalya’da bir diş polikliniğinde çalışan Gamze Tüzin, evinde rahatsızlanmasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kapının kilitli olması nedeniyle ekipler eve girerek Tüzin’i yerde hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tüzin, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Tüzin’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

basliksiz-5-001.jpg

18 KEDİSİ BELEDİYEYE EMANET EDİLDİ

Hayvansever olduğu öğrenilen Gamze Tüzin’in ölümü, yakınları ve komşularını üzdü. Evde bulunan 18 kedi, Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veterinerlik Birimi ekiplerince koruma altına alındı. Kediler, bakım ve gözetimlerinin sağlanması amacıyla belediyeye ait hayvan bakım evine götürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN