Erzurum'un Horasan ilçesinin Pirali Mahallesi Hiran Mezrası'nda 10 Haziran'da kaybolan Okan Koç'un izine ulaşmak için ekipler Aras Nehri ve çevresinde kapsamlı çalışma yürütüyor. AFAD ve jandarma ekipleri botlarla nehir üzerinde arama yaparken, kıyı şeridi ve çevredeki alanlar da detaylı şekilde taranıyor.
103 PERSONEL GÖREV YAPIYOR
Çalışmalara destek vermek üzere Kars İl Jandarma Komutanlığı'ndan gönderilen 25 personel de bölgeye sevk edildi. Böylece farklı kurumlardan ekiplerin katılımıyla toplam 103 personel arama faaliyetlerinde görev alıyor.
Kayıp olarak aranan astsubay ölü bulundu
VALİ BARUŞ BÖLGEYE GİTTİ
Erzurum Valisi Aydın Baruş da aramaların sürdüğü alanda incelemelerde bulundu. Ekiplerden son durum hakkında bilgi alan Baruş, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirterek görevli personele başarılar diledi.
Okan Koç'un kaybolduğu ihbarının 10 Haziran'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşmasının ardından başlatılan çalışmalar, genç çobana ulaşabilmek için aralıksız sürdürülüyor.
