Atiye TikTok'u resmen salladı! Başarısını tüm dünyaya duyurdu... Dünya şimdi onu konuşuyor

Atiye TikTok'u resmen salladı! Başarısını tüm dünyaya duyurdu... Dünya şimdi onu konuşuyor

Şarkıcı Atiye'nin, piyasaya yeni sürdüğü ‘Allem Kallem’ şarkısı ile TikTok’ta milyonlarca kez paylaşılınca #AllemKallem etiketiyle trendlere girdi.

Şarkıcı Atiye, geçen ay piyasaya yeni sürdüğü şarkısı ‘Allem Kallem’ ile TikTok’ta milyonlarca kez paylaşıldı. Şarkı kullanıcılar tarafından beğenilince milyonlarca kişi tarafından #AllemKallem etiketiyle trendlerde yer aldı. Atiye, tüm dünyanın konuştuğu şarkı ile başarısını kanıtladı.

ŞARKISINI KENDİ ŞİRKETİ İLE PİYASAYA SÜRMÜŞTÜ

Şarkısını kendi kurduğu Mikslarj şirketi ile piyasaya süren Atiye'nin şarkısı ile dünyanın her yerinden TikTok kullanıcıları şarkıyı seslendirerek video çekip, paylaştı.

Tüm dünyanın konuştuğu şarkının sözleri Sibel Algan'a, müziği ve düzenlemesi Erol Sebebci'ye ait olan şarkının yönetmenliğini ise Murad Küçük yaptı.

45 DAKİKALIK SOHBETLİ KONSER VERECEK

TikTok'ta trendlere giren şarkısı nedeniyle Atiye, kendisini seven kullanıcılara sürpriz yapacak ve 2 Nisan akşamı canlı yayında sohbetli konser düzenleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN