Avcılar'da şüpheli olay! Denizde kadın cesedi bulundu

Avcılar'da şüpheli olay! Denizde kadın cesedi bulundu

Avcılar’da denizde bir kadın cesedi bulundu. Olayın ardından ekipler bölgeye sevk edilirken, ceset kimlik ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Avcılar Denizköşkler Mahallesi sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar, denizde yüzüstü ve hareketsiz halde bir kişiyi fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, deniz polisi, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

abasliksiz-4.jpg

Sahil kesimindeki kayalıklarda bir çanta bulunurken, ekiplerin çalışmasıyla kadın cesedi denizden çıkarıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN