Aydın, Ordu ve bu kez de Konya'da KYK yurdunda asansör düştü

Geçtiğimiz günlerde Aydın Efeler Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda asansöre sıkışan üniversite son sınıf öğrencisi Zeren Ertaş, hayatını kaybetmişti. Aynı ihmalkarlık farklı illerde bulunan KYK yurtlarında yaşanmaya devam ediyor. En son Konya’daki bir KYK yurdunda bir grup öğrenci asansörde kat arasında kaldı.

Zeren Ertaş'ın ölümüne neden olan asansör ihmalkarlığı farklı illerde bulunan KYK yurtlarında yaşanmaya devam ediyor.

'KAÇ GÜNDÜR SÖYLÜYORUZ YAPMIYORLAR'

Konya’da meydana gelen olayda Barınamıyoruz Hareketi’nin sosyal medya hesabından paylaşılan bir videoda devlet yurdunda öğrencilerin asansörün düşmesiyle kat arasında kaldığı görüldü.

Yapılan paylaşımda “Kaç gündür söylüyoruz yapmıyorlar, Konya KYK Yurdu’nda arkadaşlarımız asansörün düşmesiyle kat arasında kaldı. Dışarıya çıkarmıyor. Canımız bir asansör halatına bağlı yaşamak istemiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir