Aydın'da iş cinayeti! Çapa makinesine ayağını kaptıran işçi hayatını kaybetti

Aydın'da iş cinayeti! Çapa makinesine ayağını kaptıran işçi hayatını kaybetti

İSİG'in yayımladığı iş cinayetleri raporuna göre; 2022 yılının ilk 11 ayında en az bin 658 emekçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti. Son iş cinayeti haberi de Aydın'dan geldi. Traktörün arkasındaki çapa makinesine ayağını kaptıran ve ağır şekilde yaralanan Akay Karadana isimli işçi hastanede hayatını kaybetti.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi’nin yayımladığı iş cinayetleri raporuna göre 2022 yılının ilk 11 ayında en az bin 658 işçi, iş cinayetlerinde hayatını kaybetti.

Raporda 127 işçinin hayatını kaybettiği Kasım ayında güvencesiz çalışmanın hakim olduğu inşaat, tarım ve taşımacılık sektöründeki iş cinayetlerinde artış olduğuna dikkat çekildi.

ÇAPA MAKİNESİNE AYAĞINI KAPTIRDI

Son iş cinayeti haberi de Aydın'dan geldi. Buharkent ilçesi Menderes Mahallesi'ndeki bir tarlada meydana gelen olayda Akay Karadana tarlada çalıştığı sırada ayağını traktörün arkasındaki çapa makinesine kaptırdı.

Olayı gören Karadana’nın yakınları durumu 112’ye bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ayağını çapa makinesine kaptıran Karadana ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN