Ayşe Ateş tutuklu sanık Emre Yüksel'in videosunu paylaştı: Bağı var mı, yok mu?

Ankara'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, cinayetin tetikçisi Eray Özyağcı'yı çakarlı araçla kaçırdığı tespit edilen Emre Yüksel'in görüntülerini paylaştı. Tutuklu sanık Emre Yüksel'in kolundan tutan polise “Bir dakika, ben Ülkü Ocakları genel başkan yardımcısıyım” dediği görüldü. Ayşe Ateş, paylaşımına "Bağı var mı, yok mu? İlişkili mi, değil mi?" notunu düştü.

30 Aralık 2022’de Ankara'nın Çukurambar semtinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, soruşturma kapsamında tutuklanan Emre Yüksel'e ilişkin bir video paylaştı.

Ülkü Ocakları'nın iddianameye girmemesine ve MHP'li yöneticilerin açıklamalarına dikkat çeken Ayşe Ateş'in paylaştığı videoda Yüksel'in bir olay sırasında kolunu tutan polise “Bir dakika, ben Ülkü Ocakları genel başkan yardımcısıyım” dediği görüldü.

Ayşe Ateş'in paylaşımı şu şekilde:

"Bağı var mı, yok mu? İlişkili mi, değil mi? Dilerseniz bir de 'Tutuklananların bizimle alakaları yok. Bize iftira atıyorlar, operasyon çekiyorlar, saldırıyorlar!' diyerek bağlarını reddettikleri sanıklardan biri olan EMRE YÜKSEL’in sesinden dinleyelim: (Kolundan tutan polise) - Bir dakika! Ben 'Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısıyım.'

EMRE YÜKSEL KİMDİR?

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel, tetikçi Eray Özyağcı’yı bir diğer sanık Tolgahan Demirbaş ile birlikte, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a tahsisli 06 AT 5021 plakalı, koruma tahsisli ve "çakarlı" araçla tetikçinin azmettirici olarak gösterilen Tolgahan Demirbaş ile kaçırdığı tespit edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN