Babacan, isyan eden gence bakanlık dönemini anımsattı: KYK bursu Avrupa tatiline yetiyordu

DEVA lideri Babacan, Konya'da vatandaşla bir araya geldi. Bir gencin, "18 yaşındayım, 32.000 TL KYK kredisi borcum var. Sonumu göremiyorum" sözleri üzerine Babacan, kendi bakanlığı döneminde 6 aylık KYK bursunun 15 gün Avrupa tatili yapmaya yettiğini belirterek "Paramızın değeri vardı, Türkiye'nin itibarı vardı. Maalesef ne paramızın değeri kaldı ne de Türkiye'nin itibarı kaldı" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya'da vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın dertlerini dinleyen Babacan'ın karşılaştığı bir genç "Öğrenciyim, 18 yaşındayım, 32.000 TL KYK kredisi borcum var. Sonumu göremiyorum. Ne olacağını hiçbir şekilde bilmiyorum. Umudumuz sizsiniz başkanım" sözleriyle zor durumda olduğunu açıklayıp DEVA liderine desteğini dile getirdi.

'6 AYLIK KYK BURSUYLA 15 GÜN AVRUPA TATİLİ YAPILIYORDU'

Babacan, gencin söyledikleri üzerine ekonomi bakanı olduğu döneme atıf yaparak "6 aylık KYK bursu 15 gün Avrupa tatili yapmaya yetiyordu. Paramızın değeri vardı, Türkiye'nin itibarı vardı. Maalesef ne paramızın değeri kaldı ne de Türkiye'nin itibarı kaldı" ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN