Babacan'dan Erdoğan'a fatura tepkisi: Hesabı 85 milyon ödüyor

Babacan'dan Erdoğan'a fatura tepkisi: Hesabı 85 milyon ödüyor

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elektrik ücretinin yüzde 50'sini, doğalgazın yüzde 75'ini kendileri karşıladığı açıklamasına tepki gösterdi. Babacan, "Yok siz ödemiyorsunuz. Fatura sizin ama hesabı bize yıktınız, 85 milyon ödüyoruz" dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Konutlardaki doğalgazın yüzde 75’ine, elektrikte de birinci kademe tüketimine yüzde 50 sübvansiyon uyguluyoruz. Daha açık bir ifade ile 100 liralık bir doğalgaz faturasının 75 lirasını vatandaşlara yansıtmadan direkt kaynağında biz karşılıyoruz” sözlerine tepki gösterdi.

Babacan, sosyal medya hesabı Twitter'dan Erdoğan’ın doğalgaz ve elektrik ücretleriyle açıklamalarını alıntılayarak, “Yok siz ödemiyorsunuz. Fatura sizin ama hesabı bize yıktınız, 85 milyon ödüyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN