Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun 'Kaçış planı' iddialarına yanıt: Bizi göndermek isteyenleri pişman etmek boynumuzun borcu

Bahçeli'den  Kılıçdaroğlu'nun 'Kaçış planı' iddialarına yanıt: Bizi göndermek isteyenleri pişman etmek boynumuzun borcu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Ülkücü Şehitleri Anıtı’nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek 'ABD'ye kaçmak istiyorlar' iddialarına yanıt verdi. Bahçeli, "Gitmeye niyetimiz yoktur. Göndermek için tertip içinde olanları da doğduklarına pişman etmek boynumuzun borcudur." dedi.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle Ülkücü Şehitleri Anıtı’na ziyarette bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kürsüye çıkarak konuşma yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek "Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden, hukuka sığınmak için ABD’ye kaçmak istiyorlar” ifadelerine yanıt veren Bahçeli, gitmeye niyetlerinin olmadığını belirtti.

Bahçeli, "Göndermek için tertip içinde olanları da doğduklarına pişman etmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

4691511.jpg

GİTMEYE NİYETİMİZ YOKTUR

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

Bizim yol haritamızı şehitlerimiz çizmiştir. Cesaretimizin feyzi aziz ceddimizdir. Kuvvetimizin ve kudretimizin temeli milli tarihimizdir. Bizim gidecek bir yerimiz yoktur. Gitmeye niyetimiz yoktur. Göndermek için tertip içinde olanları da doğduklarına pişman etmek boynumuzun borcudur. Gözlerine kara perde inenlerin dedikodularına, Türk düşmanlarına uyduluk yapanların provokasyonlarına göz yummamız, yol vermemiz akıl ve mantık inkarıdır.

SATANLARDAN, KORKANLARDAN VE KAÇANLARDAN OLMAYACAĞIZ

En başta şehitlerimizin mücadelelerini bihakkın sürdürmekle sorumluyuz. Çünkü Milliyetçi-Ülkücü Hareket karanlığın yamacından parlayan meşale, geleceği kucaklayan fikir ve düşünce medeniyeti, dosta güven ve huzur veren, düşmana korku ve hüsran vaat eden millet çınarıdır. Şehitlerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Onların ruhlarını muazzep etmeyeceğiz.

Satanlardan, korkanlardan ve kaçanlardan olmayacağız. Maskeli demokratlarla, mayası ve meşrebi karışık sahte zihniyetlerle, parayı verenin düdüğünü çalan sabıkalı çıkarcılarla, Türkiye’ye ve Türk milletine karşı ölümcül operasyonların içinde olan alçaklarla sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, mutlaka başaracağız. Şehitlerimizin destanını aleme okuyacağız.

DEVŞİRİLMİŞ ZİHNİYETLERE TERK EDECEK BİR ÜLKEMİZ YOK

İntikam alanların en hayırlısı Allah'tır. Bizim yolumuz hak yoludur, hakikat yoludur, Allah’ın yoludur. Devşirilmiş zihniyetlere terk edecek bir ülkemiz dün yoktu, bugün de yoktur. İş birlikçiliğin kafesine girmiş mandacılara, ihanetin kulvarında peş peşe koşan, bunu da demokrasi ve özgürlük kriteriyle tevil eden köksüzlere ne tarihimizi yargılatırız, ne milletimizi sorgulatırız, ne de devletimizi kirli ellerine bırakırız. 'Ölürsem şehit, kalırsam gaziyim' diyen soylu iradeyi hiçbir gücün kıramayacağını, hiçbir saldırının yıkamayacağını, hiçbir zalimin teslim alamayacağını ikazen söylemek ve muhataplarına ilam etmek isterim. Bu aziz vatanın, bu kutlu milletin yalnızca fert fert insanı değil, aynı zamanda nehirleri de gazidir, dağları da kahramandır.

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'I İŞARET ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz salı günü yaptığı açıklamada “Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden, hukuka sığınmak için ABD’ye kaçmak istiyorlar” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (52)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
52 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN