Bakan Akın Gürlek: Her zaman hukuktan yana olacağım

Bakan Akın Gürlek: Her zaman hukuktan yana olacağım

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Düzce’de AK Parti İl Başkanlığı’na ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, vatandaşların en büyük ihtiyacının adalet olduğunu belirterek, yargı süreçlerindeki gecikmelerin farkında olduklarını ve bu konuda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Parti teşkilatına da seslenen Gürlek, vatandaşlarla daha fazla temas kurulması gerektiğini söyledi.

Adalet Bakanı Akın Gürlek, AK Parti Düzce İl Başkanlığı'na yaptığı ziyaret sırasında yaptığı açıklamada vatandaşların adalete ihtiyaç duyduğunu belirterek yargı süreçlerine ilişkin mesajlar verdi.

Bakan Gürlek, parti teşkilatı olarak insanların gönlüne dokunulması gerektiğini belirterek, "İnsanların sorunlarını dinlememiz, vatandaşlarımızla hemhal olmamız gerekiyor. Bunu fazlasıyla yapıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın yüzünü kara çıkartmamak için inşallah daha fazla emek, mesai sarf edeceğiz" ifadesini kullandı.

'İNSANLARIN ADALETE İHTİYACI VAR'

Adalet Bakanı olarak her zaman hukuktan, haktan, mazlumdan yana olacağını iddia eden Gürlek, şunları kaydetti:

"Bu benim en büyük vaadim çünkü insanların adalete ihtiyacı var. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyorum, özellikle yargılamaların uzaması sebebiyle. Bu konuda da çalışmalar yapıyoruz."

YORUMLAR (8)
8 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN