Bakanlık geri çağırdı: Oyuncakta kesik ve yangın riski

Bakanlık geri çağırdı: Oyuncakta kesik ve yangın riski

Ticaret Bakanlığı, Çin’den ithal edilen “Cocomelon” adlı bebek oyuncağının taşıdığı güvenlik riskleri nedeniyle gönüllü geri çağırma kararı aldı. Oyuncakta yer alan dolgu liflerinin dışarı çıkması sonucu çocuklar için kesilme, kimyasal temas ve yangın riski taşıdığı belirtildi.

Ticaret Bakanlığı Güvensiz Ürün platformuna yeni bir oyuncak ekledi ve gönüllü geri çağırma süreci başlattı.

Çin'den ithal edilen Cocomelon adlı oyuncak bebekte dolgu liflerinin dışarı çıkması nedeniyle güvensizlik yaratmasından ötürü gönüllü geri çağırmaya tabi tutuldu.

Taşıdığı riskler arasında kesik, kimyasal ve yangın bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN