Bayrampaşa'da yol kenarında bulunan cansız bedenle ilgili yeni gelişme: 'Ceset buldum' diye ihbar etti, katil çıktı

Bayrampaşa'da yol kenarında bulunan cansız bedenle ilgili yeni gelişme: 'Ceset buldum' diye ihbar etti, katil çıktı

Bayrampaşa’da Sağmalcılar Viyadüğü’nün yanındaki yeşil alanda bulunan erkek cesedine ilişkin yürütülen soruşturmada çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Cansız bedenin, cezaevi firarisi Mehmet Gür’e (60) ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili yapılan çalışmalarda, polise “ceset buldum” ihbarında bulunan kişinin cinayeti işlediği tespit edildi.

Olay, 10 Şubat saat 20.30 sıralarında Kocatepe Mahallesi O-3 Otoyolu kenarında meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşların yeşil alanda hareketsiz yatan bir kişiyi fark ederek ihbarda bulunması üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, kimliği belirsiz erkeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, cesedin yaklaşık bir hafta önce bırakılmış olabileceğini değerlendirdi.

Kimlik tespit çalışmaları sonucunda hayatını kaybeden kişinin cezaevi firarisi Mehmet Gür olduğu ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARI ŞÜPHELİYİ ORTAYA ÇIKARDI

Olayı şüpheli ölüm olarak ele alan polis ekipleri, çevredeki çok sayıda güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Yapılan teknik takipte bir kişinin cesedin bulunduğu noktaya defalarca geldiği ve bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra ayrıldığı görüldü.

Görüntülerdeki kişinin kimliği tespit edildiğinde, bu kişinin ihbarı yapan Umut O. olduğu belirlendi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Kısa sürede gözaltına alınan Umut O.’nun emniyette verdiği ifadede, cesedi olay yerine bıraktıktan sonra sık sık kontrol etmeye gittiğini, kimsenin fark etmemesi üzerine de polise ihbarda bulunduğunu kabul ettiği öğrenildi.

15 suç kaydı bulunduğu belirtilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN