Bir kadının ‘Ölmek istemiyorum’ çığlığı

Bir kadının ‘Ölmek istemiyorum’ çığlığı

İstanbul Bağcılar’da bir yıl önce eğitimci olan eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin anne ve babasının sopalı saldırısına uğramıştı. Ceza almayan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, devletten kendisi ve çocuklarını koruması için yardım istiyor.

Bağcılar’da yaşayan 2 çocuk annesi Songül Kaya, eşinden gördüğü şiddet gerekçesiyle yaklaşık 1 yıl önce boşanmıştı. 17 Aralık’ta babalarında olan çocuklarını almak için giden kadın, ara sokakta elinde plastik sopa olan kayınvalidesi ile kayınpederi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülmüştü. Hastaneye götürülen kadın, eski kayınvalidesi ve kayınpederinden darp raporu alarak şikayetçi olmuştu. Olayın ardından gözaltına alınan F.C. ve S.C. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaya, “Beni bu hale getiren eski eşimin anne ve babası. Evliliğimde birçok şiddete maruz kaldım. 11 kere darp raporu aldım. Karakola gittim, bir şey olmadı. Bir de bana ‘Seni bir kere değil, acı çektire çektire öldüreceğim’ diyordu. Bu saatten sonra hala daha tehdit ediliyorum. Buradan Cumhurbaşkanı’na ve Milli Eğitim Bakanlığı’na sesleniyorum. Bu adamı durdursunlar. Sırf benim için değil çocuklarım için. Kayınpederim ve kayınvalidem hapiste. Eşim dışarıda. Devletin beni korumasını istiyorum” dedi.

GÖZDE’Yİ DE KORUYAMADIK

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Sedat Kahraman Parkı’nda İddiaya göre, boşanma aşamasında oldukları ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen Gözde- Serdar Karamuş çifti konuşmak için parkta buluştu. Çiftin kavga etmesi üzerine Serdar Karamuş, üzerinde bulunan tabanca ile Gözde Karamuş’a ateş etti. Aynı tabancayla kendi başına da ateş eden Serdar Karamuş ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN