Bolu'da acı olay: Oğlunun mezarını ziyaret eden anne kalp krizi geçirdi

Bolu'da acı olay: Oğlunun mezarını ziyaret eden anne kalp krizi geçirdi

Bolu’da 14 Şubat’ta evlerinde ölü bulunan lise öğrencisi Efe Kerem Konuk’un (16) annesi Mine Konuk oğlunun mezarını ziyaret ettiği sırada kalp krizi geçirdi. Konuk, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Acı olay, Efe Kerem’in cenazesinin Kılıçarslan Mezarlığı’na defnedilmesinin ardından yaşandı. İki gün önce oğlunun mezarını ziyaret eden Mine Konuk, üzüntüsüne dayanamayarak fenalaştı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Konuk, ilk müdahalenin ardından Ankara’daki bir hastaneye sevk edildi. Dün akşam saatlerinde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN