Bursa’da mobilya fabrikasında korkutan yangın: 20 itfaiye aracı, 10 su tankeriyle müdahale

Bursa’da mobilya fabrikasında korkutan yangın: 20 itfaiye aracı, 10 su tankeriyle müdahale

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde mobilya üretimi yapılan fabrikanın deposunda yangın çıktı. Yangın ekiplerin yaklaşık 2,5 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 20 itfaiye aracı, 10 su tankeri ve bir kepçe görev aldı.

Korkutan yangın, saat 06.05 sıralarında Bursa-İzmir kara yolu Başköy mevkisinde bulunan mobilya fabrikasının deposunda çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangının ardından bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 20 itfaiye aracının yanı sıra BUSKİ, Park ve Bahçeler, Tarım AŞ ve Nilüfer Belediyesi ekiplerine ait 10 su tankeri ile bir kepçe de çalışmalara katıldı.

basliksiz-2.jpg

2,5 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2,5 saat süren müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin çalışmasıyla alevlerin çevredeki fabrikalara ulaşmasının önüne geçildi.

AFAD’a bağlı KBRN ekibi de tedbir amacıyla bölgeye sevk edildi. Yangının söndürülmesinin ardından ekiplerin soğutma çalışmaları devam etti.

basliksiz-3.jpg

YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yangın sırasında yükselen siyah dumanlar, İzmir kara yolunun birçok noktasından görüldü. Alevler ve ekiplerin müdahalesi dronla havadan görüntülendi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

basliksiz-4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN